Oferta

W naszej ofercie znajdziecie drożdże, mąki, cukier, sól, polepszacze, ziarna, bakalie, margaryny, oleje, nadzienia, marmolady, koncentraty piekarskie, koncentraty napojów, mieszanki ciast i chleba, bazy do lodów, pasty smakowe do lodów i kremów, stabilizatory, kremy, nabiał, emulgatory, dekoracje, aromaty, dodatki do żywności, sprzęt, ubrania ochronne. Wśród naszych towarów znajdziecie wszystko co jest niezbędne, aby wykonać tort, zrobić wykwintny deser, otrzymać smaczne ciasto, upiec zdrowy chleb.

Skorzystaj z naszej wyszukiwarki :

ASORTYMENT PODSTAWOWY
 
drożdże tradycyjne a’500g/10kg
drożdże tradycyjne baton 5kg/15kg
drożdże Pakmaya
cukier
sól
 
PRODUKTY GRUPY APC BACK EUROP POLSKA
 
aromat rumowy APC
aromat cytrynowy APC
aromat migdałowy APC
aromat pomarańczowy APC
babka piaskowa APC
frytura stała APC
frytura płynna APC
jabłko prażone APC
krem sonkrem bis APC
krem sonkrem plus APC
mąka cukiernicza typ.500 APC
marmolada o smaku różanym APC
marmolada wieloowocowa APC
miód płynny a’8 kg APC
margaryna 70 % APC
pomada wodna APC
papier dwustronny 40×60 ryza APC
śmietana roślinna APC
mieszanka keksowa APC
skórka pomarańczowa APC
wiśnia drążona a’720 g APC
żel truskawkowy APC
żel morelowy APC
żel naturalny APC
olej rzepakowy APC
 
ZIARNA
 
mak niebieski
mak biały
sezam
słonecznik
płatki owsiane
płatki ziemniaczane
soja
siemię lniane
pestki dyni
 
TŁUSZCZE UNIFET
 
margaryna selena 80
margaryna selena 80 „kremowa”
margaryna selena 70
margaryna profesjonalna 80 „do ciast”
margaryna profesjonalna 80 „do ciast kruchych”
margaryna uni eco 80
margaryna uni eco 70
margaryna uni eco „drożdżowa”
margaryna uni eco „piekarnicza”
margaryna 80
margaryna 70
margaryna płynna uni eco 70
margaryna płynna uni eco „piekarnicza”
unipalm quatro
unipalm
unipalm
vitafryt
unifryt eko
unifryt eko
unifryt eko
unifryt eko
fettina
frytura do smażenia
frytura do smażenia
frytura do smażenia
frytura do smażenia
kopamix cn
kopamix kr
kopamix kr
unimas ep
unimas et
 
MARGARYNY KRUSZWICA
   
qualita 70%
qualita 80%
maestra puff pastry
maestra kremowa
maestra cukiernicza
 
MARGARYNY ELSTAR
klasyczna premium 80%
tłuszcz cukierniczy hel
elpol as
hel37
olej rzepakowy nasz
MARGARYNY INNE
margaryna roślinna kubki 500g bielmar
bake csm 70%
bake csm 80%
bake csm cream
bake csm puff
bake csm frytura
MIESZANKI CSM
 
 
POLEPSZACZE DO PIECZYWA PSZENNEGO
 
extra grun 0,4-1,0%
extra grun 0,4-1,0%
kontra 0,5-1,0%
olympial e0,1-0,2%
olympial eko do 0,5%
olympial pure n 0,3-0,5%
olympial optipan 0,3-0,5%
tajfun u 0,3-0,5%
vesuv 0,5-1,0%
meister bake 0,3-0,5%
bm plus 0,3-0,5%
bm extra 0,2-0,5%
ulmer goldmalz do 4,0%
ulmer kaisermalz do 4,0%
 
 
POLEPSZACZE DO PIECZYWA ŻYTNIEGO
 
olympial baltona do 0,7%
olympial brot do 0,5%
weich & frisch 8061-1,5%
suprafrisch – przedłuża świeżość pieczywa 1-1,5%
suprafrisch active nowość 0,5-1,0%
power bake nowość 0,5-1,0%
 
 
ZACIEMNIACZE NA BAZIE SŁODU
malzyrol 1,0-4,0%
malz-ulmin (w płynie) 1,0-4,0%
rost-back 0,5-2,0%
 
SUCHE ZAKWASY
boerol 0,4-1,0%
flintbeker sauerteig 1,5-5,0%
lezisauer 2,5-3%
 
INNE DODATKI
correctol – śr.przeciwpleśniowy/reg.kwasowości do 0,8%
correctol – śr.przeciwpleśniowy/reg.kwasowości do 0,8%
ropal – przeciw „chorobie ziemniaczanej”do 0,5%
suchy gluten
lezirol – do smarowania powierzchni pieczywa
lezirol – do smarowania powierzchni pieczywa
MIESZANKI WIELOZIARNISTE
mieszanka wieloziarnista
mieszanka pięć ziaren
mieszanka trzy ziarna
mieszanka wieloziarnista „zdrowie”
 
ŚRODKI SMARUJĄCE DO POWIERZCHNI WYPIEKOWYCH
trennol f180 n
trennol f180 n
trennol tf380 n
trennol tf380 n
boeson trennwax flussig active
boeson trennwax flussig active
 
  ŚRODKI SMARUJĄCE
boeson cd 100
boeson cd 100
boeson schneideol cd130 a/10 l
 
MIESZANKI PIEKARSKIE
hamburger mix – do bułek hamburgerowych i hot dogów
pane luciane – do ciabatty, pieczywa włoskiego
mix cebulowy
mix dyniowy prima
mix staropolski
mix ziemniaczany
combicorn
chleb siemowita
razowiec
soja mix
mieszanka orkiszowa
chleb mieszczański
proenergia
prozdrowie – mix do pieczywa
balaton mix pikantny
chleb regionalny
rustical mix
mix wiejski 20%
alles gute urackerkorn nowość
 
MIESZANKI CUKIERNICZE
gold super – pasta do pączków i drożdżówek
berliner 10%
berliner 25% nowość
isaflorentin mix florentynkowy nowość
croissantfix
panettone prestige
babka piaskowa mix
lemon bake
orange bake
babka twarogowa
babka karmelowa
babka kaszubska
dobra baba
biszkopt mix
brandteigmix – do wyrobów z ciasta parzonego
ruhr & frisch koncentrat
rogimix
masa kokosanka
choco bake
piernik kasztelański
jogo bake
bake kruche
 
KREMY W PROSZKU
krem vanilla s
krem extra
krem kaltkrem s
krem desi full
krem śmietankowy
bmp kremix
 
KREMY DEKORACYJNE
suldy
lactofil
PÓŁPRODUKTY / NADZIENIA CIASTKARSKIE
masa makowa
pralin croquant – masa pralinowa
croquant chocolat blanc
pralin douceur almond – pasta migdałowa
meister nusetta – pasta orzechowa nowość
ganacao nowość
 
FONDY
fond czekoladowy
fond tiramisu
fond truskawkowy
fond morelowy
fond z owocem pasji
fond gruszkowy
fond neutralny
fond neutralny
fond cytrynowy
fond gel yoghurt
fond gel yoghurt
fond moccachino
fond caramel
 
 
ŻELE DEKORACYJNE DO UŻYCIA PO PODGRZANIU
żel dekoracyjny czekoladowy
żel dekoracyjny karmelowy
żel dekoracyjny neutralny
 
ŻELE DEKORACYJNE – KONCENTRATY
żel dekoracyjny neutralny, koncentrat
żel dekoracyjny truskawkowy
 
ŻELE DEKORACYJNE DO BEZPOŚREDNIEGO UŻYCIA
nova’nap blond morelowy
 
 
MIESZANKI CREDIN
 
 
MIESZANKI DO WYPIEKU CIASTA PSZENNEGO
chleb „baltazar” (1:1)
chleb „baltazar słodowy” (1:1)
etykieta na pieczywo „baltazar słodowy” (1 kpl 500 szt)
etykieta na pieczywo „baltazar” (1 kpl 500 szt)
forma aluminiowa do pieczywa 75165
mieszanka omega (50%)
etykieta na pieczywo „omega” (1 kpl 500 szt)
bułki orkiszowe „felki” (48%)
pieczywo graham (100%)
pieczywo graham new (85%)
etykieta na pieczywo „graham” (1 kpl 100 szt)
pieczywo owsiane (30%)
pieczywo trzy ziarna (30%)
pieczywo słonecznikowe (30%)
pieczywo cebulowe (1:1)
pieczywo słoneczne (1:1)
pieczywo kukurydziane (100%)
pieczywo serowe (100%)
koncentrat pikantny (25%)
MIESZANKI DO WYPIEKU PIECZYWA TOSTOWEGO
jogo tost (1:1)
MIESZANKI DO WYPIEKU PIECZYWA ITALIA
ciabatta koncentrat 10%
credi pizza koncentrat (1:1)
credi pizza mix (100%)
credi pizza sos
italiano sos
pieczywo czosnkowe (100%)
MIESZANKI DO WYPIEKU PIECZYWA ŻYTNIEGO
mix żytni 15%
etykieta na „chleb mnicha” (1 kpl 100 szt)
chleb tatrzański
etykieta na „chleb tatrzański” (1 kpl 100 szt)
chleb natura
duża forma do wypieku pieczywa natura 600×124×91
mała forma do wypieku pieczywa natura 580×124×91
ziarno natura
etykieta na „chleb natura” (1 kpl 300 szt)
pieczywo zbójnickie (100%)
etykieta na pieczywo „zbójnickie” (1 kpl 500 szt)
metalowa forma do pieczywa żytniego (5×trójkąt)
pieczywo pan tadeusz (100%)
banderole pan tadeusz (1 kpl 100szt)
drewniana forma 300×250
chleb „dunkan” (100%)
bułki sojowe (20%)
pieczywo kresowe (60%)
pieczywo jęczmienne (30%)
pieczywo wieloziarniste sobótka (1:1)
pieczywo dynio (1:1)
bułki vitakorn (1:1)
credi korn
banderole na pieczywo (1 kpl 100szt)
POSYPKI
credi dekor
posypka kukurydziana
posypka serowa
posypka müsli
posypka „złota”
 
POLEPSZACZE DO PIECZYWA PSZENNEGO
polepszacz t-rex (0,3-0,5%)
pan up (1%)
pan up turbo (1%)
pan up express (0,3%)
polepszacz „fox” (0,5-1%)
polepszacz „max” (0,3-0,5%)
POLEPSZACZE DO PIECZYWA MIESZANEGO
mega-fresh (0,5-1%)
credi chleb (1%)
POLEPSZACZE DO PIECZYWA TYPU SOFT
flyt-x multi 5% o smaku maślanym (kanister a’10 kg)
forma silikonowa do bułek f-46
polepszacz multisoft 1%
KWASY DO PIECZYWA MIESZANEGO
credi kwas (1%)
liquid sour 200
ZACIEMNIACZ DO PIECZYWA
zaciemniacz słodowy
 
MIESZANKI CIAST
bakmix
bakmix choco
bakmix karmelowy
bakmix maślany
bakmix 90 o smaku cytrynowym
babka classic
babka classic o smaku maślanym
babka domowa
dobra babka
koncentrat babki 10%
e-babka
babka
kartonik do wypieku 15×7,5×5,5 cm
muffinki o smaku czekoladowym
muffinki o smaku waniliowym
muffin mix
papiloty
jogo cake
ciasto jogurtino
choco cake
choco cake special
credi brownie
rolada classic
rolmix
tortmix
biszkopt classic
biszkopt
ciasto marchewkowe ,,witaminka”
panettone mix
forma panettone
drożdżówka (10%)
cozonac lemon (10%)
forma kolorowa do cozonaca – wzór kwiatowy
forma aluminiowa do wypieku cozonaca 76140
ciasto parzone
ciasto piernikowe
kokos mix
gofry
MIESZANKI CIAST TYPU SOFT
ciasto „toffi”
ciasto „chocolada”
ciasto „nutka maślana”
ciasto „makarena”
ciasto „chocolini”
ciasto „kokosana”
ciasto „orzechowe pasodoble”
ciasto pomarańczowe
ciasto „lemoniada”
drewniana forma 595×395
drewniana forma 590×250
MIESZANKI DO WYPIEKU CIASTECZEK KRUCHYCH
ciasto „miodownik”
ciasteczka „toruńskie”
credi kruche
forma aluminiowa „tarte małe” (1 kpl 100 szt)
ciasteczka domowe
czekoladowe ciasteczka domowe
ciasteczka pełnoziarniste graham
ciastka kruche multidrop
kokosanka multidrop
MIESZANKI CIASTA FRANCUSKIEGO I PÓŁFRANCUSKIEGO
croissant o smaku maślanym 50%
pasco wiener
rant aluminiowy (10×4,5cm)
forma pasco mała
koncentrat pasco wiener 10%
puff pastry mix
MIESZANKI I KONCENTRATY CIASTA NA PĄCZKI
koncentrat pączka 20%
berliner koncentrat (1:2)
berliner pasta
wykrojnik donat
MIESZANKA NA MINI-PĄCZKI SERINI ORAZ BUŁKI SZKOCKIE
bułeczki szkockie scones
MIESZANKA DO WYPIEKU FLORENTYNEK
crustex
MIESZANKA DO WYPIEKU BEZ
beza classic
PRODUKTY UZUPEŁNIAJĄCE
nadzienie makowe
NIETOPNIEJĄCY PUDER DEKORACYJNY
snow sugar
ŻEL DO DEKORACJI
credigel instant
credifix
STABILIZATOR DO BITEJ ŚMIETANY
credi fond neutralny
CZEKOLADA DO DEKORACJI
czekoladowa miss kongo
ŚRODEK SPULCHNIAJĄCY DO CIAST BISZKOPTOWYCH
monopals 100
TŁUSZCZ DO BLACH I FORM PIEKARSKICH
crefino (500 ml)
 
GOTOWE NADZIENIE KREMOWE
cremin o smaku adwokata
KREMY BUDYNIOWE DO DEKORACJI I PRZEKŁADANIA
e-krem
sun krem
krem de lux
krem idol
krem „unio”
krem
KREMY DO WYPEŁNIEŃ I DEKORACJI
krem grysikowy
krem napoleon jogurtowy
krem napoleon
KREMY TYPU BITA ŚMIETANA
creline (1000 ml)
top cream
plus cream
MARCEPANY, PERCEPANY, MASY CUKROWE
masa marcepanowa do pieczenia
kranse xx (karton 10×1kg)
masa percepanowa do pieczenia
macaroon paste (wiaderko 12,5 kg)
surówka marcepanowa
surówka marcepanowa m1
marcepany do dekoracji i modelingu
marcepan czerwony (2×2,5 kg)
marzicover naturalny (2×2,5 kg)
marzicover różowy (2×2,5 kg)
marzicover żółty (2×2,5 kg)
marzicover zielony (2×2,5 kg)
marzicover biały (2×2,5 kg)
MASA CUKROWA
sugar paste white (a’7 kg)
OWOCE W ŻELU
cf brzoskwinie w żelu 54%
cf czarne porzeczki w żelu 50%
cf jagody w żelu 60%
cf maliny w żelu 60 %
cf mandarynki w żelu 60%
cf morele w żelu 60%
cf rabarbar w żelu 60%
cf truskawka w żelu 60%
cf wiśnie w żelu 65%
cf wiśnie w żelu 80%
cf żurawiny w żelu 66%
cf jabłka z cynamonem w żelu
cf jabłka z rodzynkami i cynamonem w żelu
cf ananas z cytryną w żelu
cf ananasy z kokosem w żelu
cf nadzienie cukiernicze kiwi 35%
cf nadzienie cuk. o smaku pomarańczowym
  cf nadzienie cukiernicze fruit mix
   
  TERMOSTABILNE NADZIENIE
cf nadzienie cukiernicze malinowe
KREMOWO – MLECZNE NADZIENIA
cf nadzienie o smaku czekoladowym
cf nadzienie kawowe
cf nadzienie o smaku toffi
NADZIENIA O PRZEDŁUŻONEJ TRWAŁOŚCI
hb nadzienie o smaku cytrynowym
hb nadzienie o smaku kiwi
hb nadzienie o smaku malinowym
hb nadzienie o smaku pomarańczowym
hb nadzienie o smaku truskawkowym
hb nadzienie o smaku wiśniowym
 
  MIESZANKI JABEX
 
krem budyniowy babuni
krem budyniowy premium
mieszanka na krem typu bita śmietana
mieszanka na krem o smaku śmietankowym
ciasto piaskowe golden sand
babka domowa
ciasto biszkoptowe na rolady goldenroll
ciasto biszkoptowe na torty golden cake
ciasto jogurtowe golden jogo
ciasto czekoladowe golden choco
ciasto kruche
ciasto korzenno -piernikowe
ciasto biszkoptowe golden bisquit, koncentrat
chleb żytni słonecznikowy
chleb swojski koncentrat 20%
fruit mix zagęstnik do owoców
krem termostabilny do zapiekania maestro 04
polewa sonrisa jasna a’12kg o smaku orzechowym
polewa sonrisa jasna toffi a’12kg
polewa sonrisa ciemna a’12kg o smaku czekoladowym
polewa o smaku truskawkowym a’ 12 kg
polewa o smaku białej czekolady )a’ 12 kg
  KREMY TŁUSTE
krem do nadzień heliasol o smaku czekoladowym a’12kg
krem do nadzień heliasol o smaku toffi a’ 12 kg
krem do nadzień heliasol a’ 12 kg
nadzienie o smaku czekoladowym a’ 12kg
nadzienie o smaku ajerkoniakowym a’ 12kg
krem do nadzień o smaku czekoladowym a’ 15 kg
INNE
miazga słonecznikowa
galaretka pektynowa do ciast- wszystkie smaki a’ 12 kg
galaretka na „kostki w cukrze”- wszystkie smaki a’ 12 kg
powidło śliwkowe a’ 12 kg
farsz kapuściano-pieczarkowy
farsz pieczarkowy
farsz pizzerka
farsz kapuściany a’ 11 kg
dubai sweet pomarańczowy
dubai sweet rumowy
seromix
masa makowa 25% a’ 12 kg
PRODUKTY Z OWOCÓW
wiśnia w żelu termostabilna 60 % a’ 3 kg
wiśnia w żelu termostabilna 60 % a’ 12 kg
wiśnia w żelu 55 % a’ 12 kg
wiśnia w żelu deserowa 60 % a’ 3 kg
jagoda w żelu termostabilna 65 % a’ 12 kg
czarna porzeczka w żelu termostabilna 60 %a’ 12 kg
czerwona porzeczka w żelu termostabilna 65% a’ 12 kg
malina w żelu termostabilnym 50 % a’ 12 kg
kawałki czarnej porzeczki w żelu termostabilnym 50 % a’ 12 kg
kawałki ananasa w żelu termostabilnym 50% a’ 12 kg
kawałki brzoskwini w żelu termostabilnym 45% 12kg
nadzienie max- różne smaki
LODY
lody w proszku świdry
lody w proszku świderki
lody w proszku soft
polewa zastygajaca
sosy do lodów- różne smaki
 
MIESZANKI KOMPLET
MIESZANKI CUKIERNICZE
amerykaner
b+s
babka
bezy meringue
black soft
boleros
bonini’s plus
brandmix+ei
ciasto francuskie
ciasto parzone
cocobella soft
cocomix
gofry
gourmet ciasto serowe
gourmet królewskie 30
jogosoft
jogosoft bis
korzenne soft
lambada
m+s ciasto kruche
magic muffin
mak soft
makówka
valbella soft
orzechowe soft
miodowe soft
pączki maślane
pączki mix
piernik
plundermix
rolada
seromix
seromix
soft sand
sun muffin d
świeżynka 20
 
KREMY
krem ajerconiac
krem bechamel
krem daniela
krem denise
krem finezja
krem ideal
krem karpatka
krem koch-krem
krem patissiere
krem patissiere full
krem pizzamix
krem pizza sause
krem russel
krem tango
krem tomato sause
krem top 1
krem volu
krem volumex
MIESZANKI PIEKARNICZE
bagietka maitre jean 10
bułka żytnia 10
bułka żytnia 30
bułki maślankowe 50
bułki maxi korn 50
bułki pobudka 50
ciabatta 5
chleb altenburger 30
chleb ballastra fit os 20
chleb gryczany 50
chleb italomix 40
chleb korn variant 50
chleb malzkorn 30
chleb marathon 35
chleb nordlander 100
chleb orkiszowy 100
chleb pan doro
chleb pasterski 20
chleb pełne ziarno 100
chleb słodowiański 30
chleb słowiański 20
chleb sześcioziarnisty 35
chleb sześcioziarnisty 100
chleb trzy ziarna 30
chleb trzy ziarna 100
chleb tyrolski 30
pizza ciasto 50
kwas żytni
kwas żytni
kwas pszenny
pluspan surgelation
proszek do pieczenia 5kg
proszek do pieczenia 2,5kg
DODATKI CUKIERNICZE
magic fondant
floremix
florenta 10
florenta 5
glanz klar 20
kiddy choco
kiddy noisette
kiddy noisette softy
kiddy weiss
kiddy weiss low trans
kiddy gel fix
kiddy gel morelowy
kiddy gel truskawkowy
kiddy gel neutralny favourite
kiddy gel morelowy favourite
kompletin flussig
kompletin spray
kompletino masa dekoracyjna
łezki czekoladowe
masa percepanowa
nadzienie makowe
nadzienie makowe royal
nadzienie migdałowe
neuschnee
neuschnee extra
neuschnee schoco
nusska
pikanteria
pregel 7
pro żel lux
przyprawa tyrolska
saftbinder
sanetta
stabilizator jogokiss
stabilizator neutralny
stabilizator bananowy
stabilizator karmelowy
stabilizator marakuja-brzoskwinia
stabilizator owoce leśne
stabilizator tiramisu z k. biszkoptów
stabilizator truskawkowy
stabilizator wiśniowy
sztabki czekoladowe
top nadzienie orzechowe
ziar-dekor
 
MIESZANKI KARYS
 
babka citron
babka czekoladowa
babka de lux
babka kokosanka
babka piaskowa adwokatka
babka piaskowa twarogowa
ciasto super jogo
mix wieloziarnisty
piernik staropolski
 
 
PRODUKTY MITRA
 
babka piaskowa
babka czekoladowa
pasta do pączków
cukier puder nietopliwy
 
 
BAKELS
 
beza actiwhite
chocolate mix
ciasto korzenne
ciasto ucierane czekoladowe
diamant żel neutralny
diamant żelbiały dekoracyjny
diamant żel czekoladowy
diamant żel srebrny
diamant żel złoty
diamant żel truskawkowy
diamant żel karmelowy
diamant żel z mandarynką
gum paste-masa do modelowania
kaltkrem- krem na zimno
mieszanka IG
mix śródziemnomorski
nadzienie żelowe
non temp dark
non temp white
ovalet
pettine czekoladowe
pettine -różne kolory
pettine- różne smaki
pieczywo prosomix
pieczywo chleb duński
słód jęczmienny
pasty smakowe
 
 
ZEELANDIA
 
dobla wiórki białe
dobla wiórki czekoladowe
dobla wiórki truskawkowe
emulsja carlo
paletta colt
satina mleczna
zeesan tiramisu
 
NABIAŁ
   
SERY BIAŁE
ser mielony maluta a´10 kg
ser wykwintny a´10 kg
ser twarogowy sernikowy a´10 kg
ser twarogowy farmerski półtłusty a´10 kg
ser cukierniczy izabella a´11 kg
ser półtłusty polmlek a´10 kg
ser tłusty president a´10 kg
ser słodki puratos a´13 kg
serek mascarpone a´2 kg
 
 
SERY ŻÓŁTE
ser mozzarella wiórki a´2,5 kg
ser żółty tarty a´2,5 kg
 
 
ŚMIETANY
kremówka bieruńska 33% a´5 l
śmietana farmer UHT 30% a´5 l, 1 l
śmietana farmer UHT 36% a´5 l
śmietana farmer UHT 30% a´5 l
śmitana lususowa APC 33% a´5 l
śmitana kulinarna kwaśna 18% a´5 l
 
 
MASŁA
masło polmlek a´10 kg
mix extra bieruński a´15 kg
masło maluta a´25 kg
masło orzechowe a´10 kg
 
 
 
 
MARTIN BRAUN POLSKA – Dr.Oetker
STABILIZATORY
alaska 666
alaska exp. banan
alaska exp. cappuccino z kawałkami czekolady
alaska exp. cynamon / sezon
alaska exp. cytryna
alaska exp. czarna porzeczka
alaska exp. czekolada
alaska exp. czekolada a. 10 kg
alaska exp. gruszka
alaska exp. jabłkowa
alaska exp. jogurt
alaska exp. jogurt a. 10 kg
alaska exp. karmel
alaska exp. malina
alaska exp. mandarynka
alaska exp. mango
alaska exp. morela
alaska exp. migdał – karmel
alaska exp. neutralna
alaska exp. pomarańcza
alaska exp. serowa
alaska exp. tiramisu
alaska exp. truskawka
alaska exp. wiśnia
alaska exp. żurawina
eden tiramisu
eden naturalny
eden czekoladowy
eden cytrynowy
eden truskawkowy
eden malinowy
eden brzoskwiniowy
eden bananowy
eden gruszkowy
eden waniliowy
eden owoce leśne
eden cappuccino z kawałkami czekolady
eden pomarańczowy
eden wisniowy
 
KREMY, NADZIENIA I BUDYNIE
ksk – krem kakaowy w proszku
creme brulee
bianka soft 15 kg
schokobella krem czekoladowy
schokobella krem czekoladowy biały
cremium orzechowy
nadzienie kakaowe cremochoc – do zapiekania
krem czekoladowy covela
krem orzechowy nuss-plus
krem waniliowy cremile
krem w proszku cremonte
budyń śmietankowy
budyń śmietankowy
budyń bez barwnika (śmietankowy)
krem toffi
krem waniliowy
krem czekoladowy
krem nugatowy
krem śmietankowy
krem amaretto
krem ajerkoniakowy
vermona
 
ŻELE I ŚRODKI ZAGĘSZCZAJĄCE
żel claro
żel colorado
cristaline klarowna polewa cukiernicza (na zimno
cristaline kakaowa polewa cukiernicza (na zimno)
złota pasta ŝelowa gold sparkle
żelatyna
żelfix 3:1
galaretka pomarańczowa
galaretka wiśniowa
galaretka truskawkowa
galaretka cytrynowa
galaretka pomarańczowa
galaretka wiśniowa
galaretka truskawkowa
galaretka cytrynowa
 
DODATKI DO PIECZENIA
proszek do pieczenia
proszek do pieczenia
proszek do pieczenia
cukier wanilinowy
cukier wanilinowy
cukier wanilinowy
sernix
sernix
śmietan-fix
bita śmietana
 
CZEKOLADKI I INNE DEKORACJE
wiórki z kuwertury naturalnej
wiórki z kuwertury naturalnej – mini
wiórki z czekolady białej
wiórki z czekolady białej – mini
wiórki karmelowe
wiórki karmelowe mini
wiórki truskawkowe
wiórki marmurkowe
wiórki cytrynowe
wiórki pomarańczowe
dropsy do zapiekania 50% kakao 14.000 szt./kg nowość !!!
rolka kuwertury dekor. mleczna o sm. waniliowym
rolka kuwertury dekoracyjnej biało-marmurkowa
rolka kuwertury dekoracyjnej gianduja-cytryna
gocce – truskawkowe
gocce – cytrynowe
gocce – jabłkowe
chellies- wiśniowe
 
MIESZANKI CIAST
tarta czekoladowa
ciasto parzone braun brandmasse
mieszanka ambercake
braun bisquick plus mieszanka ciasta biszkoptowego
amerikaner-mix mieszanka na amerykanery
mieszanka braun-schokino
koncentrat ciasta korzennego
mieszanka ciasto kruche
mieszanka berliner plus
serquick – sernik wysoki
serusie pączki serowe
bienex torebki a. 0,6 kg
ciasto kakaowe
ciasto „rozmaitości”
sandquick mieszanka ciasta biszkoptowo – tłuszczowego
 
AGRANO
mieszanka crusta 25%
mieszanka kartofel – mix 25%
mieszanka maisano 25%
mieszanka mix twarogowy 50%
czosnek niedźwiedzi mix 25%
mieszanka mix marchewkowy 50%
posypka kukurydziana mais dekor
granopan mix śródziemnomorski 10% nowość!!!
 
 
UNIFERM
 
mais 20
hefequark
 
 
 
TERRAWITA I INNE
polewa kakaowa „bambo” extra
polewa kakaowa „bambo” extra
polewa kakaowa „classic t”
polewa cukiernicza biała „alka”
polewa cukiernicza biała „alka”
polewa cukiernicza „toffi” nowość
masa czekoladopodobna „negro”
masa czekoladopodobna „bianka”
masa czekoladopodobna „bianka”
czekolada „roma i” promocja
czekolada „roma i” promocja
czekolada mleczna promocja
czekolada biała promocja
krem orzechowy premium
krem toffi premium
krem kawowy premium
krem chałwowy premium
krem adwokat premium
krem truflowy premium
krem mleczny classic
krem czekoladowy
krem o sm. czekol.-orzech. classic
krem toffi classic
krem kokosowy classic
krem czekoladowy do zapiekania
kakao extra ciemne 10-12%
kakao przemysłowe 10-12%
sos czekoladowy karton 9 sztuk
sos toffi karton 9 sztuk
sos tiramisu karton 9 sztuk
wiepol polewa biała
wiepol polewa czekoladopodobna
wiepol polewa kakaowa „mambo”
czekolada 46%-gryf
masa czekoladowa- gryf
polewa robi
 
 
DIJO
 
 
TORTILLA ŚWIEŻA „DIJO”
tortilla 25 cm w atmosferze ochronnej
tortilla 30 cm w atmosferze ochronnej
SOS DO LODÓW „DIJO”
sos czekoladowy
sos czekoladowo – truflowy
sos truskawkowy
sos malinowy
sos wiśniowy
sos karmelowy
sos cytrynowy
sos zielone jabłuszko
sos jagodowy
sos tiramisu
sos adwokat
sos toffi
sos owoce leśne
SOS DO LODÓW „DIJO” DLA DZIECI NOWOŚĆ !!!!!!!!!!
sos krówka
sos hello sweety (różowy z brokatem) nowość !!!
sos cola (niebieski z brokatem) nowość !!!
OWOCE W ŻELU „DIJO”
wiśnie w żelu
wiśnia w żelu 50 %
jagody w żelu
truskawka w żelu
malina w żelu
DEKORACJE CUKIERNICZE „DIJO”
maczek owocowy
posypki (kakaowa, owocowa)
NADZIENIA CUKIERNICZE „DIJO”
krem adwokat
nadzienie termostabilne adwokat
CZEKOLADA „DIJO”
czekolada ciemnna dijo 50% w pastylkach
 
AGROCOMEX
 
ŚMIETANKI UHT
farmer professional śmietanka uht 18%
farmer professional śmietanka kremowa uht 30%
farmer professional śmietanka tortowa uht 36%
farmer professional śmietanka kremowa uht 30%
farmer professional śmietanka uht 33%
farmer professional śmietanka tortowa uht 36%
PRODUKTY ŚMIETANKOPODOBNE
cremino uht 27%
cremino uht 27% o smaku waniliowym
cremino uht 27% słodkie
cremino uht 28 % śmietankowe
MLEKO UHT
farmer mleko uht 0,5%
farmer professional mleko uht 2,0%
farmer professional mleko uht 3,2%
MASY TWAROGOWE
farmer professional twaróg do zapiekania 3,0% tł
farmer professional twaróg na sernik 3,5% tł
farmer professional twaróg cukierniczy półtłusty
POZOSTAŁE
farmer professional deser panna cotta o smaku wanil.
farmer professional mleczna masa toffi
farmer professional nadzienie cukiernic o smaku czek.
farmer professional krem toffi
family farmer krem toffi
 
 
MASTER MARTINI
   
KROPELKI, CZEKOLADA DESEROWA ARIBA 10 kg
ariba fondente gocce 8.500 – czeko deserowa, kropelki
ariba fondente gocce 10.000 – czekolada deserowa, kropelki
ariba fondente gocce 12.000- czekolada deserowa, kropelki
KROPELKI, CZEKOLADA DESEROWA BAY 25 kg
bay fondente gocce 10.000 – czekolada deserowa, kropelki
bay fondente gocce 20.000 – czekolada deserowa, kropelki
bay fondente gocce 30.000 – czekolada deserowa, kropelki
DYSKI, CZEKOLADA DESEROWA Ø ok. 10 mm, ARIBA 10 kg
ariba fondente dischi 32/34 – czekolada deserowa, dyski
ariba fondente/pl dischi 30/32 – czekolada deserowa, dyski
ariba fondente/pl dischi 32/34 – czekolada deserowa, dyski
ariba fondente/pl dischi 34/36 – czekolada deserowa, dyski
ariba fondente dischi 36/38 – czekolada deserowa, dyski
  ariba fondente dischi 38/40- czekolada deserowa, dyski – 38/40% masła kakaowego- kakao min.60%
ariba fondente dischi 72% – czekolada deserowa, dyski – 38/40% masła kakaowego- kakao min.72%
DYSKI, CZEKOLADA DESEROWA Ø ok. 10 mm, BAY 25 kg
bay fondente dischi 32/34- czekolada deserowa, dyski
bay fondente/pl 30/32 – czekolada deserowa, dyski
bay fondente/pl dischi 32/34 – czekolada deserowa, dyski
bay fondente/pl dischi 34/36 – czekolada deserowa, dyski
bay fondente dischi 38/40 – czekolada deserowa, dyski
DYSKI, CZEKOLADA MLECZNA Ø ok. 10 mm, ARIBA 10 kg
ariba latte dischi 34/36 – czekolada mleczna, dyski
DYSKI, CZEKOLADA MLECZNA Ø ok. 10 mm, BAY 25 kg
bay latte dischi 30/32 – czekolada mleczna, dyski
bay latte dischi 34/36 – czekolada mleczna, dyski
CZEKOLADA BIAŁA DIAMENTY, ARIBA 10 kg
ariba bianco diamante – czekolada biała, diamenty
CZEKOLADA BIAŁA DIAMENTY, BAY 25 kg
bay bianco diamante – czekolada biała, diamenty
BLOKI CZEKOLADOWE 2,5 KG
ariba fondente pani 36/38- czekolada deserowa,
ariba latte pani 34/36- czekolada mleczna
bay bianco pani 34/36- czekolada biała
KAKAO W PROSZKU:
ariba cacao amaro 22/24 – kakao w proszku, alkalinizowane
DYSKI
centramerica fondente dischi – surogat deserowy
centramerica bianco dischi – surogat białe dyski
caribe fondente doc- surogat deserowy o wyjątkowym połysku i kruchości
caribe bianco doc- surogat białe dyski o wyjątkowym połysku i kruchości nowość !
caravella fondente dischi – surogat deserowy dyski – kg 10
caravella bianco dischi – surogat białe dyski – kg 10
caribe fondente dischi – surogat deserowy dyski – kg 25
caribe bianco dischi – surogat białe dyski – kg 25
bolero’ fondente dischi – surogat deserowy dyski – kg 25 nowość !
bolero’ bianco dischi – surogat białe dyski- kg 25 nowość !
KROPELKI
caravella fondente gocce – surogat ciemne kropelki 10 000 szt/kg – karton 10 kg
caravella fondente gocce – surogat ciemne kropelki 8 500 szt/kg – karton 10 kg
caravella fondente gocce – surogat ciemne kropelki 12 000 szt/kg – karton 10 kg
caribe fondente gocce – surogat ciemne kropelki 8.500 szt/kg – karton 25 kg
bolero’ fondente gocce – surogat ciemne kropelki 10 000 szt/kg
POSYPKI
caravella fondente scagliette – surogat – posypka deserowa – kg 10
caravella bianco scagliette – surogat posypka „biała czekolada” – kg 10
caravella latte scagliette – surogat posypka mleczna – kg 10
caribe fondente scagliette – surogat – posypka deserowa – kg 25
caribe bianco scagliette – surogat biała posypka – kg 25
caribe latte scagliette – surogat posypka mleczna – kg 25
bolero’ fondente scagliette – surogat – posypka deserowa – kg 25 nowość !
bolero’ bianco scagliette – surogat – posypka „biała czekolada” – kg 25 nowość !
POLEWY (do oblewania tortów)
caravella cover cacao – polewa czekolad. do bezpośr. użycia
caravella cover white – polewa biała do bezpośr. użycia – idealny połysk i struktura
POLEWY DO LODÓW
caravella copertura gelato ice kakao – deserowa polewa do lodów
caribe copertura gelato fondente – deserowa polewa do lodów
caribe copertura gelato latte – mleczna polewa do lodów
caribe copertura gelato bianca – biała polewa do lodów
KREMY ROŚLINNE
decor up – krem roślinny z dodatkiem cukru, gotowy do ubijania
decor up cacao – krem roślinny kakaowy, gotowy do ubijania nowość !
decor uip 1,0 lt- krem roślinny z dodatkiem cukru, gotowy do ubijania nowość !
decor uip bib 10 lt – krem roślinny z dodatkiem cukru, gotowy do ubijania, 10 lt bag in box,
monna lisa – śnieżnobiały, bardzo stabilny krem roślinny do dekoracji, gotowy do ubijania
master gourmet – krem roślinny bez cukru do zastosowania w cukiernictwie oraz gastronomii
master gourmet chef – gęsty krem roślinny wyspecjalizowany do gastronomii
GĘSTA CZEKOLADA DO PICIA I PRODUKTY DO GRANITORÓW
golden cioc – płynna gęsta czekolada do picia u.h.t. – 1,0 lt
golden ice sorbole’ coffee – do przygotowania wyśmienitej granity kawowej
PŁYNNE BAZY LODOWE U.H.T.
golden ice base frutta – płynna owocowa baza lodowa (do sorbetów)
golden ice base vaniglia – płynna waniliowa baza lodowa
golden ice base bianca – płynna śmietankowa baza lodowa
golden ice base bianca pg – płynna śmietankowa baza lodowa, zbilansowana do lodów z pastami tłustymi
golden ice base bianca pz – płynna śmietankowa baza lodowa, zbilansowana do lodów z pastami cukrowymi
golden ice base cacao – płynna kakaowa baza lodowa
golden ice base crema – płynna baza lodowa o smaku „krem jajeczny”
DESERY U.H.T.
golden dessert panna cotta – typowy włoski deser „panna cotta”
golden dessert caramel – deser krem karmelowy
golden dessert chocolate – deser czekoladowy
golden dessert crema catalana – krem kataloński – tradycyjny hiszpański deser
golden dessert mascarpone – krem na bazie sera mascarpone
KREMY BUDYNIOWE NA ZIMNO I DO ZAPIEKANIA
fiorfiore royal – najwyższej jakości krem cukierniczy, wyjatkowy w smaku
fiorfiore olimpia – uniwersalny krem cukierniczy na zimno i do zapiekania
fiorfiore easy – aromatyczny krem cukierniczy na zimno i do zapiekania
MIESZANKI CUKIERNICZE 100%
fiorfiore completo cacao – czekoladowe
fiorfiore camargo – ciasta biszkoptowe i biszkopt. – tłuszcz.
fiorfiore croissant – croissants, rogaliki półfrancuskie
fiorfiore muffin – muffiny nowość !
fiorfiore chocomuffin – muffiny intensywnie czekoladowe
fiorfiore master lievi-vit – babka panettone, pączki, drożdżówki
fiorfiore multi-cake – ciasta biszkoptowo-tłuszczowe
fiorfiore sfoglia – ciasto francuskie (puff pastry)
fiorfiore laglassa – mieszanka o smaku marcepanowym
fiorfiore paradiso – „rajska babka” tradycyjna babka biszkoptowo – tłuszczowa
fiorfiore pan di spagna – biszkopt (ranty)
fiorfiore pan di spagna soft – rolada biszkoptowa
fiorfiore frittellino – ciasto parzone (uniwersalne – do pieczenia i smażenia)
fiorfiore chocopan – biszkopt czekoladowy
MIESZANKI CUKIERNICZE SKONCENTROWANE
fiorfiore master lievi-vit c25 – koncentrat 25% babka panettone, pączki, drożdżówki, croissants, pandoro, itp.
fiorfiore multi-cake c25 – koncentrat 25%, ciasta biszkoptowo-tłuszczowe
fiorfiore pan di spagna c25 – koncentrat 25% biszkopt
MIESZANKI PIEKARNICZE SKONCENTROWANE I 100%
master pan ciabatta c10 – koncentrat 10% chleb ciabatta
master pan baguette c10 – koncentrat 10% bagietka
master pan pizza – mieszanka pizza 100% (z drożdżami)
master pan focaccia patate – mieszanka focaccia ziemniaczana 100%
master pan focaccia patate c20 – mieszanka focaccia ziemniaczana 20%
soffypan – mieszanka hamburger, hot-dog, bułki, 100%
fiorfiore naturalife – suchy kwas pszenny, dozowanie 2-4 %
MARGARYNY O CHARAKTERYSTYCE MASŁA
gioia – uniwersalna margaryna 82% o charakterystyce masła – idealna do kremów
gioia special – uniwersalna margaryna 82% o charakterystyce masła
gioia – uniwersalna margaryna 82% o charakterystyce masła
gioia gold – margaryna 82% o charakterze masła – zalecana do wypieków
MARGARYNY IDEALNE DO KREMÓW
martini gateaux white – biała margaryna 82% idealna do kremów
MARGARYNY DO CROISSANT I DO CIASTA FRANCUSKIEGO
melange gold plus hb – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem (20%)
melange plus crs – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem (10%)
melange plus sf – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem (10%)
export melange crs 10% masła – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem
export melange crs 24% masła – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem
export melange crs 50% masła – margaryna 82% puff pastry, croissant z masłem
maxime sf/crs – margaryna 82% puff pastry, croissant
martini plus sf76 – margaryna min. 76% puff pastry, croissant
master export plus crs – margaryna 82% puff pastry, croissant
master export platte crs – margaryna 82% puff pastry, croissant
master export adria sf -margaryna min. 76% puff pastry, croissant
balcan – margaryna min. 76% puff pastry, croissant
master export platte ee – margaryna 70% puff pastry, croissant
MARGARYNY UNIWERSALNE
master export 70 – margaryna 70% uniwersalna
master export adria cr – margaryna cukiernicza uniwersalna 78%
master export cream – margaryna cukiernicza uniwersalna 82%
plaia cv – biała margaryna cukiernicza uniwersalna 82%
maxime cream – margaryna cukiernicza uniwersalna 82%
melange cream – margaryna cukiernicza uniwersalna 82% z dodatkiem masła
MARGARYNY UNIWERSALNE ZE SMALCEM
romea adria cream – margaryna 78% cukiernicza uniwersalna – z dodatkiem smalcu (do 15%)
romea cream – margaryna 82% cukiernicza uniwersalna
italma – margaryna cukiernicza uniwersalna 82%, o kolorze masła
TŁUSZCZ MARGARYNYZOWANY
mar a tre vc – margaryna 98% – wyspecjalizowana do produkcji ciastkarskiej
RAFINOWANY 100% TŁUSZCZ ZWIERZĘCY
strutto – italian lard – smalec: rafinowany 100% tłuszcz zwierzęcy
FRYTURY
olej palmowy rafinowany stały tłuszcz palmowy – bloki 25 kg
olej palmowy rafinowany stały tłuszcz palmowy – bloki 12,5 kg
fritto – olej palmowy do smażenia – puszka 22,7 kg/25 lt
frit stały tłuszcz palmowy do smażenia w blokach 2,5 kg
master frit – półpłynny olej palmowy do smażenia
master frit – półpłynny olej palmowy do smażenia
friggitutto – półpłynny olej palmowy do smażenia-
friggitutto – półpłynny olej palmowy do smażenia
premium frit – płynna mieszanka słonecznikowo – palmowa
 
PROSPONA
 
OWOCE KANDYZOWANE
agrest
anżelika
anżelika rurka
cukinia naturalna
cukinia kiwi
cukinia wiśnia
cukinia ananas
cukinia mieszanka kolorowa
czereśnia czerwona
czereśnia zielona
czereśnia żółta
dynia
gruszka naturalna
gruszka zielona
gruszka czerwona
jabłko (cząstki 1/12)
marchew
mieszanka keksowa
mieszanka skórek owoców cytrusowych (kolorowa)
pasta pomarańczowa
skórka cytrynowa (kostka)
skórka cytrynowa (słupki) nowość!!!
skórka pomarańczowa (kostka)
skórka pomarańczowa (paski)
skórka pomarańczowa (słupki) nowość!!!
skórka pomarańczowa (płaty)
skórka pomarańczowa serca i koniczynki nowość!!!
owoce kandyzowane – zestaw do dekoracji nowość!!!
śliwka
wiśnia
żurawina
 
OWOCE KANDYZOWANE W SYROPIE
agrest w syropie
anżelika w syropie
cukinia naturalna w syropie
cukinia kiwi w syropie
cukinia wiśnia w syropie
cukinia ananas w syropie
dynia w syropie
marchew w syropie
skórka pomarańczowa w syropie (kostka)
skórka pomarańczowa w syropie (płaty)
śliwka w syropie
wiśnia w syropie
jabłka rajskie w lekkim syropie *
*produkt półkandyzowany
 
POSYPKI OWOCOWE
cytryna
czerwona pomarańcza
mix – mieszanka kolorowa
pomarańcza
zielona cytryna
 
WSADY OWOCOWE
gruszka
jabłko
zielone jabłko
jagoda
truskawka
wiśnia
malina
grejpfrut
ananas nowość!!!
brzoskwinia nowość!!!
cytryna nowość!!!
czarna porzeczka
pomarańcza
żurawina nowość!!!
 
OWOCE PASTERYZOWANE
agrest do ciast i deserów (kompot agrestowy)
czarne porzeczki do ciast i deserów (kompot porzeczkowy)
wiśnie drążone do ciast i deserów (kompot wiśniowy)
wiśnie drążone do ciast i deserów (kompot wiśniowy)
śliwka pasteryzowana do ciast (połówki)
 
JABŁKO PRAŻONE „SZARLOTKA”
„szarlotka” jabłka prażone (kostka)
„szarlotka” jabłka prażone (cząstki 1/8)
„szarlotka” jabłka prażone z czarną porzeczką
„szarlotka” jabłka prażone z brzoskwinią
 
FRUŻELINA
ananas (cząstki)
borówka amerykańska (całe owoce)
brzoskwinia (kostka)
czarna jagoda (cakle owoce)
zielone jabłko (kostka)
malina (całe owoce)
owoce leśne (całe owoce)
truskawka (całe owoce)
wiśnia (całe owoce)
żurawina (całe owoce)
rabarbar (cząstki) nowość!!!
wiśnia (całe owoce)
truskawka (całe owoce)
jagoda (całe owoce)
brzoskwinia (kostka)
wiśnia (całe owoce)
malina (czątki)
truskawka (całe owoce)
morela (kostka)
jagoda (całe owoce)
 
DŻEMY
brzoskwinia (kawałki owoców)
malina (kawałki owoców)
morela (przetarty)
truskawka (kawałki owocow)
truskawka (przetarty)
wiśnia (kawałki owoców )
wiśnia (przetarty)
czarna porzeczka (kawałki owoców)
czarna porzeczka (przetarty)
 
MASA MAKOWA
masa makowa z bakaliami
masa makowa bez bakalii
masa makowa
masa makowa z białego maku nowość!!!
 
MARMOLADY
marmolada twarda wieloowocowa
marmolada twarda o smaku różanym
marmolada twarda o smaku wiśniowym
marmolada twarda o smaku truskawkowym
marmolada piekarniczo – cukiernicza
marmolada pączkowa – wieloowocowa
marmolada pączkowa – o smaku różanym
marmolada pączkowa – o smaku malinowym
 
NADZIENIA CUKIERNICZE
wiśnia
wiśnia z ziarnem kakaowca nowość!!!!
czarna porzeczka
czarna porzeczka z ziarnem kakaowca nowość!!!
morela
nadzienie primo o smaku morelowym
nadzienie primo o smaku truskawkowym
nadzienie primo o smaku wiśniowym
nadzienie primo o smaku pomarańczowym
nadzienie primo wieloowocowe
nadzienie premium truskawka
nadzienie premium wiśnia
nadzienie premium z płatkami róży
nadzienie premium jabłko
nadzienie wysokosłodzone morelowe
nadzienie jagodowe niskosłodzone extra
nadzienie o smaku jagodowym
płatki róży z cukrem*
powidło śliwkowe*
*nadzienia nietermostabilne
MIÓD, CUKIER INWERTOWANY
miód sztuczny stały
miód sztuczny płynny
cukier inwertowany
 
DYNIA ZAGĘSZCZONA
dynia zagęszczana pasteryzowana
dynia zagęszczana
 
ŻELE DO NABŁYSZCZANIA
żel do nabłyszczania naturalny
żel do nabłyszczania morelowy
 
VORTUMNUS
 
MARMOLADY
marmolada cukiernicza – różana
marmolada cukiernicza – wieloowocowa
marmolada smakowa – czarna jagoda
marmolada smakowa – truskawkowa
marmolada smakowa – malinowa
marmolada smakowa – wiśniowa
marmolada smakowa – cytrusowa
marmolada smakowa – brzoskwiniowa
marmolada smakowa – morelowa
marmolada smakowa – kiwi
marmolada cukiernicza – różana
marmolada cukiernicza – wieloowocowa
 
KREMY BUDYNIOWE „AKSAMITNA POKUSA”
krem o sm. advocat
krem o sm. czekoladowym
krem o sm. kukułki
krem o sm. kokosowym
krem o sm. czekolady mlecznej
krem o sm. toffi
krem o sm. orzech laskowy
krem o sm. śmietankowym
krem o sm. waniliowm
krem o sm. jagodowym
krem o sm. truskawkowym
krem o sm. cytrynowym
 
NADZIENIA JOGURTOWO- OWOCOWE
nadzienie o smaku jogurtowo- truskawkowym
nadzienie o smaku jogurtowo- wiśniowym
nadzienie o smaku jogurtowo- brzoskwiniowym
nadzienie o smaku sernika
 
NADZIENIA Z KAWAŁKAMI OWOCÓW
nadzienie o smaku jagodowym
nadzienie o smaku brzoskwiniowym *
nadzienie o smaku pomarańczowym *
nadzienie o smaku truskawkowym *
nadzienie o smaku wiśniowym *
nadzienie o smaku czarnej porzeczki *
 
DŻEMY
powidło śliwkowe
dżem pomarańczowy
dżem aroniowy
dżem malinowy
dżem morelowy
dżem truskawkowy
dżem wiśniowy
dżem czarna porzeczka
dżem wiśniowy *
dżem truskawkowy *
dżem brzoskwiniowy *
 
MASY DO PRZEKŁADANIA WAFLI I CIAST
masa o smaku czekoladowym
masa o smaku cytrynowym
masa o smaku kajmakowym
masa o smaku kawy capuccino
masa o smaku kokos – rafaello
 
OWOCE W ŻELU „OWOCOWE INSPIRACJE”
brzoskwinie (kawałki) w żelu
czarna porzeczka (całe owoce) w żelu
czerwona porzeczka (całe owoce) w żelu
czarna jagoda (całe owoce) w żelu
jabłko (kostka) w żelu
truskawki (całe owoce) w żelu
wiśnie (całe owoce) w żelu
brzoskwinie (kawałki) w żelu
czarna porzeczka (całe owoce) w żelu
czerwona porzeczka (całe owoce) w żelu
czarna jagoda (całe owoce) w żelu
jabłko (kostka) w żelu
truskawki (całe owoce) w żelu
wiśnie (całe owoce) w żelu
ananas (cząstki) w żelu
brzoskwinie (kawałki) w żelu
czarna porzeczka (całe owoce) w żelu
czerwona porzeczka (całe owoce) w żelu
czarna jagoda (całe owoce) w żelu
jabłko (kostka) w żelu
malina (całe owoce)
truskawki (całe owoce) w żelu
wiśnie (całe owoce) w żelu 40% *
wiśnie (całe owoce) w żelu 60%
POMADA WODNA
pomada wodna
 
KOLOROWE MASY DEKORACYJNE
masa biała – o smaku kokosowym
masa żółta – o smaku cytrynowym
masa pomarańczowa – o sm. pomarańczowym
masa różowa – o smaku malinowym
masa zielona – o smaku kiwi
masa czarna – o smaku czarnej porzeczki
  masa brązowa – o smaku czekoladowym
 
OWOCE KANDYZOWANE
czereśnia kandyzowana czerwona
czereśnia kandyzowana zielona
czereśnia kandyzowana żółta
agrest kandyzowany
wiśnia kandyzowana
marchew kandyzowana (kostka)
skórka pomarańczowa kandyzowana (kostka 4×4)
skórka cytrynowa kandyzowana (kostka 4×4)
wiśnia kandyzowana
mieszanka keksowa
cukinia kandyzowana zielona – kiwi (kostka 4×4)
cukinia kandyzowana żółta – cytryna (kostka 4×4)
cukinia kandyzowana biała – jabłko (kostka 4×4)
cukinia kandyzowana czerwona – malina (kostka 4×4)
cukinia kandyzowana – mix 5 kolorów (kostka 4×4)
 
OWOCE KANDYZOWANE W SYROPIE
wiśnie drążone do ciast i deserów
anżelika w syropie
wiśnia w syropie
rodzynka w syropie rumowym
syrop skrobiowy
miód sztuczny płynny
ŻELE DO NABŁYSZCZANIA
żel do nabłyszczania neutralny
żel do nabłyszczania morelowy
żel do nabłyszczania truskawkowy
 
GRADOS
 
  OWOCE PRAŻONE Z CZĄSTKAMI OWOCÓW
ananas
brzoskwinia
czarna porzeczka
truskawka
wiśnia
gruszka
owoce leśne
jagoda
malina
żurawina
   
  JABŁKA PRAŻONE
  jabłko kostka
jabłko z brzoskwinią
jabłko kostka max
jabłko extra
ósemka
   
  OWOCE SIEDEMDZIESIĄTKI
brzoskwinia
czarna porzeczka
truskawka
wiśnia
śliwka
   
  MULTIKREMY
pomarańczowy
malinowy
o smaku limonki
truskawkowy
czekoladowy „kukułka”
toffi
o smaku białej czekolady
ajerkoniak
 
SOFT KREMY
soft krem waniliowy
soft krem czekoladowy
soft krem truskawkowy
soft krem advocatowy
soft krem karmelowy
soft krem bananowy
soft krem tiramisu
 
NADZIENIE CUKIERNICZE AKORD
adwokat – półprodukt spożywczy
 
NADZIENIA CORSO
kiwi
morela
truskawka
OWOCE W KOMPOCIE
wiśnia w kompocie
PASTY TORRINI
malinowa
truskawkowa
pomarańczowa
czekoladowa
tiramisu – półprodukt spożywczy
toffi
zabajone – półprodukt spożywczy
banan
   
  STABILIZATORY PROSZKOWE DO ŚMIETANY
cytrynowy
malinowy
truskawkowy
jogurtowy
tiramisu
śmietankowy
  OWOCE W ŻELU
jagoda
truskawka
wiśnia
egzotyczne
GALARETKA W KOSTCE O SMAKU
wielosmakowa – mix
MARMOLADY
marmolada wieloowocowa
marmolady smakowe
   
OWOCE W PUSZKACH
 
ananas plastry sandra 3100 g
brzoskwinia połówki sandra 2650 g
gruszka połówka sandra 2650 g
mandarynka greek helcom 2650 g
sos do pizzy portomato 4200 g
oliwki krojone 3100 g
   
JAJA
 
jaja w płynie ok. 25 szt. świeżych jaj
białko w płynie ok. 30 szt. świeżych białek
żółtko w płynie ok. 62 szt. świeżych żółtek
białko pianiste w proszku
jaja w proszku ovopol
żółtko w proszku
   
BAKALIE
 
orzechy włoskie
orzechy laskowe
mączka orzecha ziemnego
migdały: płatki
mączka z migdałów
orzechy arachidowe krojone
rodzynki jasne
rodzynki ciemne
śliwka suszona
wiórki kokosowe fine
wiórki kokosowe medium
żurawina suszona
   
JAR
   
AROMATY
aromat adwokat k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat amaretto c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat ananasowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat ananasowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat anyżowo-ziołowy – paregoric w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat anyżowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat anyżowy j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat arachidowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat arakowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat arbuza e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat aroniowo-jagodowy w but.szkl. o zaw. 1 kg*
aromat bananowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat brandy k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat brandy orange k w opak. plast. o zaw. 0,8 kg*
aromat brzoskwiniowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat brzoskwiniowy f w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat brzoskwiniowy i w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat budyniu śmietankowego k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat caffe latte c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat chałwy j skoncentrowany w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat chleba razowego k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat coli c do cukierków w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat cornish cream c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat creme brule k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat cynamonowo-jabłkowy w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat cynamonowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat cytrynowy a w but. szkl. o zaw. 0.8 kg
aromat cytrynowy d w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat cytrynowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat cytrynowy k w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat cytrynowy w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat czarnego bzu k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czarnego sezamu w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat czekoladowy a1 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czekoladowy a2 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czekoladowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czekoladowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czekolady gorzkiej d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czekolady mlecznej a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat czerwonej pomarańczy k w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat egzotyczny b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat egzotyczny j w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat french vanilla k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat gorzki do win w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat grapefruita białego a w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat grapefruita białego a2 w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat grapefruita czerwonego a w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat grapefruita czerwonego a2 w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat grapefruitowy k w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat grenadyny c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat gruszkowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat gruszkowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat grzanego wina a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat guawy f w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat gumy balonowej k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat herbaty czarnej j w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat herbaty jaśminowej e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat herbaty zielonej j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat ice c w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat imbirowy k w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat irish cream w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat irish whisky k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat jabłkowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat jabłkowy e w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat jagodowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat jeżynowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat jogurtowo-gruszkowy w opak. szkl. o zaw. 1 kg
aromat jogurtowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat jogurtowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kakaowy e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kaktusowy e w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat karmelowo-mleczny a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat karmelowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat karmelowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat karmelowy-fudge k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kawowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kawy espresso j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kawy mocca j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kiwi k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat klonowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat kokosowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kokosowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kokosowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat kremowo-waniliowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kremowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kremu orzechowego – gianduia w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat kruchego ciastka c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat kukułki k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat kukurydzy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat landrynkowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat limetki j w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat limetki j1 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat malaga a w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat malinowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat malinowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat malinowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat masła d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat masła j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat masła k do wypieków w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat masła w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat melonowy f w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat miętowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat migdałowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat migdałowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat migdałowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat miodowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat mojito w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat morelowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat morelowy d2 w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat multiwitaminy d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny anyżowy j wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny cynamonowy k wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny cytrynowy b1 wonf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat naturalny cytrynowy b2 wonf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat naturalny cytrynowy l wonf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat naturalny malinowy d wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny miętowy ftnf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat naturalny pomarańczowy cukierniczy ftnf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat naturalny pomarańczowy l ftnf w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat naturalny słodkiego eukaliptusa k – cough candy wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny truskawkowy k wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny waniliowy d wonf w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny waniliowy wonf do wypieków w opak. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny-smak anyżowo-ziołowy – paregoric c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak bananowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak jabłkowy j w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak karmelowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak korzenny k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny-smak maślany d w opak. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak porzeczki czarnej d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak śmietankowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat naturalny-smak truskawkowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat naturalny-smak waniliowo-mleczny a w opak. szkl. o zaw. 1 kg
aromat nektarynka d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat nugatu d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat orzech laskowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat orzech laskowy d3 ta w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat orzech włoski b w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat orzech włoski c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat orzecha włoskiego c1 w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat owoce lasu b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat owoce lasu d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat owoce lasu e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat owoców skandynawskich c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat owocu dzikiej róży k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat owocu goji k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat panna cotta d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat piernika alpejskiego c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat piernikowo-korzenny b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat piernikowy cta w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat pinacolada k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat pomarańczowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat pomarańczowy j w but. szkl. o zaw. 0,8 kg
aromat pomarańczowy w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat porzeczki czarnej d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat porzeczki czarnej e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat poziomkowy c1 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat poziomkowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat poziomkowy i w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat różany b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat różany w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat rumowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat rumowy c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat rumowy c1 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat rumowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat rumowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat sernikowy j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat soczystej cytryny c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat soczystej pomarańczy j w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat szampana k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat szarlotki j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śliwki suszonej k2 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śliwkowy e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śliwkowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietanki słodkiej c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowo-waniliowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy a do wypieków w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy a2 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy b w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat śmietankowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy l w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat śmietankowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat tiramisu d2 w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat toffi a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat toffi c w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat toffi c1 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat toffi w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat toffi-butterscotch j w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat tropik b skoncentrowany w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat truflowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawki w śmietanie w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawkowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawkowy d3 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawkowy i w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawkowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat truskawkowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat twarogu d w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat wanilii bourbon k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowego kremu – custard c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat waniliowo-śmietankowy b skonc. w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy a2 do wypieków w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy a2 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy a4 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy d4 w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat waniliowy do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat waniliowy do wypieków w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy e w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat waniliowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat whisky a w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat wieloowocowy d w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat wieloowocowy w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat winogrona białego k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat winogrona czerwonego f w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat winogrona czerwonego k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat wiśniowy c1 w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat wiśniowy k w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat wiśniowy k2 w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat wiśniowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat zabayone c w but. szkl. o zaw. 1 kg*
aromat zabayone do kremów w but. szkl. o zaw. 0,8 kg*
aromat zabayone k w but. szkl. o zaw. 1 kg
aromat żurawinowy w but. szkl. o zaw. 1 kg
BARWNIKI NATURALNE
barwnik betanina płynna 0,5% e-162 w opak. o zaw. 14 kg
preparat barwiący czerwony w proszku w opak. o zaw. 1 kg
barwnik koncentrat soku buraczanego w proszku w opak. o zaw. 1 kg
barwnik kurkumina e100 w opak. o zaw. 1 kg
barwnik kompleksy miedziowe chlorofiliny (5%) e141(ii) w proszku w opak. o zaw. 1 kg
barwnik węgiel roślinny e153 w opak. o zaw. 1 kg
barwnik ekstrakt z czarnej marchwi e163 w proszku w opak. o zaw. 1 kg
BARWNIKI SYNTETYCZNE
barwnik azorubina e122 w opak. o zaw. 0,5kg
barwnik błękit brylantowy e133 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik brąz ht e155 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik czerwień allura e129 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik czerwień koszenilowa 70 e124 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik czerwień koszenilowa 80 e124 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik indygotyna e132 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik tartrazyna e102 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik żółcień chinolinowa e104 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik żółcień pomarańczowa e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik brąz czekoladowy e124 + e132 + e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik brąz kakaowy ii e124+ e132+ e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik fiolet e132+e124 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik pomarańczowy e124 + e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik zieleń cukrowa e104 + e132+ e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik pomarańczowy e124 + e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik zieleń cukrowa e104 + e132+ e110 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik zieleń pistacjowa bt e133+ e102 w opak. o zaw. 0,5 kg
barwnik zieleń pistacjowa bz e133+ e104 w opak. o zaw. 0,5 kg
BARWNIKI NATURALNO-IDENTYCZNE
barwnik ß-karoten 1% fs olejowy e-160a w but. szkl. o zaw. 1 kg
barwnik ß-karoten 1%cws e-160a w opak. o zaw. 1 kg
barwnik ß-karoten 1%cwd e-160a w opak. o zaw. 1 kg
barwnik karmel płynny e150d (amoniakalno-siarczynowy) w opak. plast. o zaw. 30 kg
barwnik karmel w proszku e150c (amoniakalny) w opak. o zaw. 1 kg
barwnik karmel w proszku e150c (amoniakalny) w opak. o zaw. 1 kg
barwnik ryboflawina 10% e101 w opak. o zaw. 1 kg
 
   
KARPA
 
jabłko kostka a´12
jabłko kostka prażone a´12
jabłko przecierane a´12
jabłko rolada a´12
jabłko szarlotka a´10
marmolada pączkowa a´14 kg
marmolda brzoswiniowa a´14kg
marmolada truskawkowa a´14kg
marmolada wiśniowa a´14kg
skórka pomarańczowa a´8kg
POLTINO
nadzienie jagodowe
nadzienie morelowe
nadzienie porzeczkowe
nadzienie truskawkowe
nadzienie wiśniowe extra
KAWA
kawa ziarnista caffen bar
kawa ziarnista caffen vesuvio
 
   
MASY KAJMAKOWE
 
mleko słodzone 533g
mleko słodzone 1000g
masa krówkowa 400g
masa krówkowa 1000g
masa krówkowa 13kg
masa krówkowo-orzechowa 397g
masa krówkowo-orzechowa 1000g
mleko słodzone 13kg
mleko słodzone 1000kg
   
STELLA
 
BAZY DO LODÓW WODNYCH (OWOCOWYCH)
baza owocowa cremante 50 (mix frutta cremante 50)
baza owocowa fruitgel 50 sdl (mix frutta fruitgel 50 sdl)
BAZY DO LODÓW MLECZNYCH
baza america 50 (expogel base america 50)
baza america 100 (expogel base america 100)
baza eurogel 50 g.v. (eurogel 50 g.v.)
baza eurogel lab 50 (eurogel lab 50)
baza eurostella fiordipanna gr (śmietankowa)
baza eurostella mix 100 gr (eurostella mix 100 gr)
baza eurostella 100 protein+ (eurostella 100 protein+)
baza eurostella 150 all natural (100% natury)
baza expobase 50 (expogel expobase 50)
baza stellamix c.f. 100 (stellamix c.f. 100)
INNE BAZY
baza eurogel czekoladowa (eurogel cacao fondente)
baza eurostella  zero laktozy (eurostella base zero lattosio)
bazy do lodów włoskich typu soft
baza america 50 (expogel base america 50)
baza eurogel lab 50 (eurogel lab 50)
baza expobase 50 (expogel expobase 50)
liogel jogurtowy (liogel yogurt europa completo)
STABILIZATORY
stabilizator neutral milk (neutro u.i. addens. emuls.)
EMULGATORY
emulgator neutri (pasta emulsionante)
INTEGRATORY I SUPLEMENTY
easy lattemix
integrator creamy
SMAKI MLECZNE
beza (meringa)
biała czekolada (cioccolato bianco)
czekoladowa pasta (pasta cioccolato bitter)
disaronno® amaretto – smak likieru migdałowego
frolly – pasta o smaku ciastek maślanych
variegato frolly – pasta czekoladowa do dekor. frolly
gianduja czekoladowo-orzechowa (gianduione)
jogurt – proszek jogurtowy (yogurt)
jogurt 30 – proszek jogurtowy (yogurt 30)
kasztan (marron glacé)
kawa (gran caffè)
krem jajeczny z żółtek do venesiany (crema gialla)
malaga
marcepan (marzipan)
mascarpone – proszek o smaku serka maskarpone
mięta zielona (menta)
migdał (mandorla)
niebieska pasta (blucaos)
mistero latino (mix orzechów, kakao, kawy i wanilii)
var. mistero latino (krem czekol. z kawą, orzechami nerkowca i waflem)
nutgel – masa czekoladowo-orzechowa
nutgel black – ciemny krem czekoladowy
nutgel kakao – ciemny krem czekoladowo-orzechowy
orzech laskowy 100% (nocciola pura 100%)
orzech laskowy prażony 100% (nocciola gusto forte)
orzech włoski (noce)
orzech włoski z sorrento (noce sorrento)
pasta gofrowa (pasta gaufre)
variegato gofry w czekoladzie (variegato gaufre)
pasta dell’eccelenza italiana – mieszanka orzechów, migdałów i nugatu
pistacja (pistacchio)
pasta 100% „pistacja blend” (pistacchio blend)
pistacja – pasta 100% (crema pistacchio sc)
pistacja gładka (pistacchio liscio)
pistacjowy krem naturalny (crema pistacchio past.)
proszek czekoladowy cacao blend 10-12
proszek czekoladowy cacao magro 10-12
proszek czekoladowy cacao blend 20-22
ricotta – proszek o smaku włoskiego serka ricotta
sernik – proszek o smaku sernika (cheesecake)
śmietanka (pasta fiordilatte)
tiramisu
tocino de cielo – pasta karmelowo-jajeczna (lody kogel-mogel)
variegato karmelowe (variegato caramelo)
variegato jajeczne – kogel-mogel (variegato huevo)
toffi – pasta o smaku tofi (fleur de toffee)
variegato toffi fleur de sel – pasta do przekładania z kryształkami soli
trufla – pasta z orzecha laskowego z kawałkami (nocciolone pezzi)
wanilia – pasta waniliowa z drobinkami wanilii (vaniglia lab)
whisky – pasta o smaku kremu whisky (crema whisky pasta)
variegato whisky – pasta do przekładania kremu whisky
zabajone florio (zabaione florio® gelateria)
pasta cynamon & wanilia (cannella & vaniglia)
pasta lawenda & rozmaryn (lavanda & rosmarino)
pasta papryka & wiśnia (peperoncino & ciliegia)
pasta rum & kawa (rhum & caffè)
arbuz (anguria sdl)
banan (banana)
baobab – smak tropikalnych owoców baobabu sdl
cytryna (fullemon 450)
cytryna (limone 100 sdl)
SMAKI OWOCOWE
cytryna (limone 450 sdl)
czerwona pomarańcza (arancia rossa sdl)
limonito® (smak likieru limoncello)
owocowy brzoskwinia sdl (liogel più frutta pesca sdl)
owocowy gruszka sdl (liogel più frutta pera sdl)
owocowy owoce leśne sdl (liogel più frutta tuttobosco sdl)
owocowy owoce tropikalne sdl (liogel più frutta tropicale sdl)
różowy grejfrut (pompelmo rosa)
zielone jabłko (mela verde)
czarna porzeczka (ribes nero)
jagoda (mirtillo 200)
jeżyna (mora 200)
kiwi 200
kokos (cocco 200)
malina (lampone 200)
mandarynka (mandarinetto isolabella® 200)
mandarynka (mandarinetto isolabella® 200)
mango 200
morela (albicocca 200)
poziomka (fragoline di bosco 200 c.n.)
ananas 100
banan (banana 100)
maracuja (passion fruit 100)
melon (melone 100)
melon (melone 100 c.n.)
pomarańcza (arancia 100)
truskawka (fragola 100)
truskawka (fragola 100 c.n.)
proszek cytrynowy i (limone disidratato combinato)
pasta cytrynowa ii (limone pasta combinata)
VARIEGATI
copertura cytrynowa (copertura limone)
copertura biała czekolada (copertura cioccolato bianco)
copertura disaronno
copertura fond. excellence 74% kakao – czekolada gorzka
copertura karmelowa (copertura caramello)
copertura kawowa (copertura caffè)
copertura kokosowa (copertura cocco)
copertura milk prestige – czekolada mleczna
copertura orzech laskowy (copertura nocciola)
copertura owoce leśne (copertura frutti di bosco)
copertura pistacjowa (copertura pistacchio)
copertura pomarańczowa (copertura arancia)
copertura praline doré
czekoladowa gładka pasta do venesiany (pasta cacao fondente)
groszek ptysiowy w czekoladzie (bignolata cacao e nocciola)
karmel (caramel)
krem truskawkowy (pannafragola)
krokant – czekolada z chrupkami (croccante)
krówka (lattemou)
la granellata – migdał, orzech, beza, ciastko w czek.
stracciatella – czekolada deserowa
stracciatella truskawkowa (stracciatella fragola)
variegato chrupki w białej czekoladzie (var.g.cioccolato bianco)
variegato chrupki w polewie pistacjowej (var. golosi pistacchio)
variegato praline dorè – krokant w czekoladzie
variegato scroky – chrupki w kremie czekoladowo-orzechowym
variegato brzoskwinia (variegato qs. pesca)
variegato figa (variegato qs. fico)
variegato małe truskawki (variegato qs. fragoline pasticc.)
variegato owoce leśne (variegato qs. frutti di bosco pasticc.)
variegato zielone jabłko (variegato qs. mela verde)
brzoskwinia-pomarańcz (pescarancia 100)
gruszka (pera 200)
owoce leśne (tuttobosco 200)
variegato skórka pomarańczowa do venesiany (arancio farcito 200)
variegato skórka pomarańczowa do venesiany (arancio farcito 200)
wiśnia (amarena 100)
wiśnia (amarena 100 c.n.)
PRODUKTY DO DEKORACJI
arlekino confetti – posypka kolorowa (coriandolini arlecchino)
ciasteczka kakaowe do dekoracji lodów (biscottini al cacao)
orzech laskowy prażony cały (nocciole intere tostate)
granulat z orzechów i migdałów (granella dell’eccellenza)
wiśnie w syropie, kal. 18/20 (amarenata frutto intero 18/20)
topping biała czekolada prestige (prestige cioccolato bianco)
topping czekolada prestige (prestige cioccolato)
topping czekoladowo-orzechowy (cacao e nocciola)
topping czekoladowo-orzechowy (cacao e nocciola kg 6)
topping kakaowy (cacao)
topping karmel (caramel)
topping kawa (caffè)
topping kiwi
topping krówka (lattemou)
topping malina (lampone)
topping mandarynka (mandarinetto isolabella®)
topping mięta (lattementa)
topping orzech laskowy (nocciola)
topping owoce leśne (tuttobosco)
topping owoce tropikalne (tropicale)
topping pistacja prestige (prestige pistacchio)
topping rum z jamajki (prestige original jamajca rum)
topping truskawka (fragola)
topping wiśnia (amarena)
topping zabajone
topping zabajone z winem marsala florio®
DODATKI SPECJALNE DLA CUKIERNICTWA
mix do deserów semifreddo (semifreddo flexi gr)
preparat do włoskiej bezy (albumix)
preparat do galaretek i żelek (jelly mix)
stabilizator do smietany (mix per panna +°)
artistic sugar – cukier dekoracyjny przezroczysty (zawiera izomalt)
żel na zimno biała czekoladowy (glassa gusto cioccolato bianco)
żel na zimno cytrynowy (glassa limone)
żel na zimno czekoladowy (glassa gusto cioccolato)
żel na zimno czekoladowo-orzechowy (glassa nocciola e cacao)
żel na zimno gruszkowy (glassa pera)
żel na zimno karmelowy (glassa caramello)
żel na zimno neutralny (glassa trasparente)
żel na zimno pistacjowy (glassa gusto pistacchio)
żel na zimno truskawkowy (glassa fragola)
żel na zimno wisniowy (glassa amarena)
żel na zimno zabajone z winem marsala florio® (glassa zabaione florio)
biszkopty do sandwichy lodowych-prostokątne (fornogel biscotti gelato)
biszkopty do sandwichy lodowych-okrągłe (fornogel biscotti gelato rotondi)
blat biszkoptowy do rolad (fornogel dobus roullé)
blat biszkoptowy do rolad czekoladowy (fornogel dobus cacao)
ciastka okrągłe czekoladowe kruche (fornogel biscotti mignon black)
ciastka okrągłe waniliowe kruche (fornogel biscotti mignon vaniglia)
ciastka ptysie, srednica 45 mm (fornogel bignè mm 45)
FROZEN DRINKS (MIXY DO GRANITY)
cola
cytryna (limone)
czerwone owoce (ace rosso)
kawowy (caffè)
kokosowy (cocco)
miętowy (menta)
migdałowy (mandorla)
pomarańcza (arancia)
wiśniowy (amarena)
cremito czekoladowe (choco) – deser mrożony
cremito kawowe (caffè) – deser mrożony
cremito mleczne (latte) – deser mrożony
cremito tiramisu – deser mrożony
MASMAL
 
MASŁA
masło ekstra 82 % blok
masło ekstra 82% 200 g
masło osełkowe 82% 1 kg
masło ekstra 82 % tradycyjne (złote)
masło ekstra 82 % osełkowe 100 g
MIKSY MAŚLANE
ekstra blok cukierniczy (24,6% tł. mleczny, 57,4% tł. roślinny)
ekstra ekstra (miks maślany jw.) 200g
ekstra blok piekarniczy (8,2% tł.mleczny, 73,8% tł. roślinny)
dobry śmietankowy smak 200g, śmietankowy z warlubia 200g,oba 65%tł. ogółem
maślany smak 200g, ekstra warlubski 200g, oba 65% tł. ogółem
osełka ekstra 1kg (6,5% tł. mleczny; 58,5% tł. roślinny)
osełka ekstra dla profesjonalistów 1,5 kg (62% tł. mleczny, 20% tł. roślinny)
SMALEC
smalec wieprzowy blok
smalec smakowy 200 g (boczek, pieczarka, czosnek)
smalec wieprzowy kostka 200 g
SERY ŻÓŁTE I SEROPODOBNE
ser gouda/edamski/morski
ser rotmistrz
ser warlubski z dziurami
seropodobny oczko kresowe (okrągły)
ser gouda tarty
ser gouda plastry rynna
seropodobny nadmorski blok, gouda plus
seropodobny nadmorski tarty
 
INNE PRODUKTY
 
amoniak
backstabil
budyń (różne smaki)
cukier puder
cukier rafinada
cukier waniliowy
cebula prażona
cynamon
ekstrakt słodowy a’ 25 kg
frytura palmow a gold pack
galaretka ( różne smaki )
gluten
glukoza krystaliczna
gofry emix
isomalt
jabłko prażone sanfood
kakao holenderskie 20 %
klej spożywczy
karmel e – 150 c ( amoniakalny )
karmel e – 150 a ( naturalny )
karoten ol 2 g / 1 kg
kechup
kwasek cytrynowy
miód naturalny
miód sztuczny płynny
pomada diamant
pomada seltre
mleko w proszku
proszek do pieczenia
przyprawa do piernika
musztardasłoneczna
nadzienie jagodowe tradycyjne lasek
sos warzywno-grzybowy leczo
serwatka w proszku
soda
sos cygański
sos do pizzy z ziołami
sos tabasco
sos salsa
sos tatarski
sos barbecue
sos słodkie chili tajskie
sos cygan
skrobia ziemniaczana
syrop glukozowy
słód żytni jasny
słód żytni ciemny
żelatyna spożywcza
   
UBRANIA
 
bluza
bluza piekarska xl
fartuch męski
fartuch damski
furażerka
spodnie długie
ubranie piekarskie
zapaska
   
POJEMNIKI
pojemnik cukierniczy d
pojemnik do pieczywa biały
pojemnik do pieczywa ( żółty, czerwony, zielony, niebieski
DEKORACJE
 
bawniki spożywcze
pisaki spożywcze
czereśnie koktailowe
dekoracje na chrzest, komunię, ślub i inne
dyski waflowe-opłatki na torty z obrazkiem
posypki różnokolorowe
kwiaty z masy cukrowej na torty
ozdoby z opłatka na torty
świeczki dekoracyjne
fontanny tortowe
stroiki na torty- pary młode
perełki, kryształki cukrowe
konfetti
dekoracje Modecor- katalog
 
 
OPAKOWANIA
folia strech
kartony do ciast
pudełka do tortów
pudełka ozdobne do ciast
papier do pieczenia, silikonowany
papier opakowaniowy
tacki styropianowe
torebki hdpe
papilotki
podkładki złote pod torty, ciasta
serwetki
tacki złote
sztućce jednorazowe
SPRZĘT
 
ekspres do kawy- profesjonalny
blachy do pieczenia
dzbanki
formy silikonowe
foremki do pieczenia
końcówki do worków do kremów, pączków
koszyki do garowania
łopaty piekarskie
maszynki do zamykania torebek E7
miotły
miski
noże
pędzle
pistolety do wody
radełka
rolki dziurkujące
sita
skrobki
stojaki do tortów
strychówki
szablony do dekoracji
sztangi do łopat
szufelki
termometry
taśmy do maszynki E7
wałki do ciast
wąż do pistoletu do wody
worki do kremów
wykrojniki
znaczniki do kajzerek
znaczniki do tortów
WAFLE DO LODÓW
wafle rożek
wafle rurka